tisdag 29 mars 2011

Update

Hello! Nä ingen känning och ingen bebis. Jag tror att vi blivit lurade. Det kommer inte alls någon bebis, jag har bara blitt väldigt tjock...


Iallafall så har den 28:e ju passerat och varken pappa Mathias, Malin eller Catrin kunde gotta sig i vinst. Idag är det AnnSofies dag och tänk om hon vinner, då får jag väldigt svårt att få fram ACO-kola eftersom de slutat att göra den. Så är det någon som har en gammal påse eller endast en liten torr aco-kola så är jag tacksam om jag får lägga vantarna på den. Men bara om det blir idag och det känns då inte så än då.


Men jag ska däremot till Specialist Mödravården idag för att kolla läget lite. Mysigt att få höra lillfis hjärta ticka lite.


Så på återseende då..

tjingeling


Update 2.

Jo det var en bebis där inne sa Specialisten. Den mådde alldeles utmärkt också. Kankse har den det så bra att den tänker stanna där inne ett tag till, hemska tanke. Jag fick även se lite på ultraljudet, så mysigt. Läkaren såg att bebisen tränade på att andas nu, det gjorde den i slutet. Den är även fixerad så den är väldigt färdig med andra ord. Den väntar bara på startskottet sa hon.. Jaha.. och om nu inte bebisen väljer det är det storken då eller? För min kropp borde sannerligen förstå att vi är klara vid det här laget. Äh jag vet.. han kommer när han är klar!


Men det skadar kanske inte att fylla på fågelautomaten.. jag menar så storken känner sig välkommen!!

2 kommentarer:

Himlavit sa...

Kul att träffa dig idag, du var sååå fin :) All lycka när lillfisen kommer så ses vi så snart ni orkar ta emot besök :)

Massa kram

Lisa sa...

Samma här. Det var jättekul att träffas och se vart ni bor. Vi hörs. Kramis L