måndag 7 maj 2012

Max marodör

Herregud vår lilla söte pytte son har blivit en marodör av stora drag. Ok han har länge visat vad han vill men nu är det värre än värst.

Han gnäller alltid högljutt innan första tuggan är i munnen. Går någon utanför dörren och han inte är med protesteras det med hjärtskärande krockodiltårar. Han äter sand och testar allt därtill, struttar runt som en full så han liksom ramlar stup i ett fast han går vansinnigt bra, marodörmumsar på alla böcker helst när vi ser på, nafsar till eller tjuvnyps ibland, sätter sig på Virvla (katten) och springer runt och slänger sig handlöst i soffan ( som han just lärt sig med möda att komma upp i ).

Men våra hjärtan smälter ändå när han kryper upp i vår famn, ropar Mijjje efter storebror eller fyrar av det där tokiga leendet och skuttar iväg och fnittrar.

Föresten ser han nog snart ut som en brockoli för jösses vad brockoli han kan käka. Iallafall kanske de pyser ut gröna träd ur öronen snart. Ska genast kolla under kudden om det ligger några gömda där.

Och ja, han är söt, sockersöt förstås.

Godnatt, måste skynda att snarka för snart gör de nya kindtänderna sig påminda hos lillhulken i rummet bredvid!
**
Gnatt

2 kommentarer:

Malin sa...

Åhh vilken sötis! Melwin är exakt lika.. ja han springer ej men han är busig och gör allt han inte får, med en busig blick :) Men de är för söta våra troll.

Lisa sa...

Ja bustrollen. Men han är liksom i en högre liga bitvis.. ett marodörtroll helt enkelt. Jag gillar bustrollet mycket bättre! :)