måndag 7 maj 2012

Donat

Det har varit sisådär med vädret men vi har fått lite gjort i veckan och helgen ändå. Mathias har bytt både bromsar, skivor och däck på bilen. Han är så händig min karl. För nu kommer det väl ändå ingen mer snö! Vi bestämmer det!
När vi flyttade till Lönnemossa fanns ett stort badkar i plåt på framsidan i trädgården. Det tog vi bort och sedan dess har hålet varit orört och den sidan fått vara litegrann. Nu har vi planat ut vallarna på sidorna, fyllt hålet, burit sten och plattor och fyllt på med jord så nu är där en liten backe istället. Hallonhäcken är klippt och gamla grenar, löv och gräs är uppeldat. Känns skönt att få lite ordning även om det är långt kvar tills det är klart.

Räddade några Blåklint som jag sett kämpandes i gräshavet några år. Satte ner dem i den ostyriga rabatten på framsidan. Mor berättade att det är en Bergsklint. Det är en stor rabatt med mest gräs, lupiner och brännnässlor. Men det finns fina tåliga växter också. I höstas planterade jag några nya växter där som tagit sig bra men det behövs så mycket mer kärlek om det ska bli vackert och ordnat.



Vi har myst i vårvädret i gläntan med Anna och Ella också. Mille har varit hos farmor och farfar hela helgen. Och som han längtat att få rå om dem själv. Max har premiärat i lilla vagnen och tand nr elva och tolv gör sig påminda med ledsna och hängiga miner. I morgon vankas Bvc-besök med vaccination. Sedan kommer moster Åsa och lägger barnen för pappan och mamman ska på förskoleinformation. Läskigt värre.. det blir så stora så fort mina barn


Här leker de häst



Endast 2 rattar av 5 möjliga enligt Max



Tryck på tröja hos farmor


Hoppas ni mår bra i finvädret
Kram


Inga kommentarer: