fredag 29 oktober 2010

Cravings

Under min förra graviditet så var jag sugen på pasta med salt och smör, gröna äpplen, GBs hasselnötglass (delade ett 1-liters papperspaket och åt direkt ur med sked) och på slutet hägrade Daimstruten.

Nu verkar det bana åt det sura hållet. Pizzasallad tex. Även glass är jag ofta sugen på. Så krossad choklad har fått tagit över hasselnötsglassens existens. Eftersom någon korkad människa har tagit ur den ur deras sortiment. Annars är jag mest sugen hela tiden. Det räcker inte med en madarin på rasten, nä.. Tur det är fredag idag så jag får knapra på något gott till kvällen.

Jag väntar med spänning vad kroppen kan tänkas behöva framöver. Ramlar jag tillbaka på pastan med smör och salt i överdrift eller kommer jag att behöva slicka i smyg på en betongvägg eller så.

För övrigt så sniglar sig dagarna fram. Jag är visst i v. 17 nu. 17 + några dagar tror jag. På måndag kl 13.00 entrar vi Specialistmödravården för ultraljud äntligen. Ni kan tro att vi längtar. Vi tänker ju ta reda på vad det är för sort. Det är ju lite enklare då med kläder och bestyr. För att inte tala om tapeter och färg till sovrummet!!!

Här är iallafall Miss Proppmätt, njut och beskåda!!

v.17 + ett gäng med dar

I kväll laddar vi med plankstek och Idol med sys A med man. Ellakaramella ska på Halloween-disco minsann den lilla sippan. Spännande. Undar just vad lillfis tycker om det när inte han får vara med.. ?.. kanske kan mutas med popcorn. Trevlig helg siktar jag på, detsamma till mina vänner.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nu har magen vuxit minsann:)!! Trevlig kväll och helg... ses på onsdag!

Kram maddur

Anonym sa...

FinaFina Lisa! Är sååå glad för eran skull... Love M

Anonym sa...

Tack för smaskig plankstek igår...

Sys A

Jessica J sa...

Såååå fin!!