måndag 25 oktober 2010

Helgen

Jaha. Då var det måndag igen. Den här helgen har sprungit förbi. Lite för fort för min smak kan jag tycka men det har varit härlig.

På fredagen hade vi popcornsmys med en lite piggare lillfis. På lördagen var han fortfarande lite vissen så vi hoppade över kalaset och kurerade oss hemma istället. Jag bakade kladdmuffins och Mathias fixade det sista på altanräcket.



På söndagen gratulerade vi pappan med paket och frukost på sängen. Sedan bakade vi nonstopkakor och drog runt snabeldraken (dammsugaren) en vända och vips så var klockan 14 och familjen drällde in på födelsedagsfika. Mathias fick en snöplog, biobiljetter, snickarbälte, planksteksplankor och lite annat. Jättetrevligt förstås och tänk att man kan bli helt slut av kalasade. Vi beställde Grekiskt till middag och kikade på en rulle i soffan. Ljuvligt! Nu är det inte dags för kalas föränn i april och då är vi 4:a i familjen!


Vi siktar nu på att flytta ner sängarna till vardagsrummet i veckan. Lilla balkongen ska rivas, få nya väggar och isoleras, vårat sovrum blir ju där. Så nu efter lite renoveringslugn lägger vi i högsta växeln igen. Men först middag ikväll i Östanfors för att fira svärmor som fyller år.



Sorgligt att den söta balkongen försvinner..


Här kommer en bild på Lönnemossa i vinterskrud. Så mysigt och fint och visst längtar man lite efter att få plocka fram sina adventssaker... och efter snön. Iallafall jag som älskar det vintriga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, vilket vackert vinterhus! Ja, sommarhuset går inte av för hackor det heller!!

Kram maddur