måndag 5 september 2011

Sensommarmys

Vi hade turen att få några dagar ledigt. M jobbar ju 5 skift nu på nya stället och det passar väldigt bra ihop med min mammaledighet. Så några dagars ledigt och massor med husfix gjorda. Skönt och viktigt.

En omdragning av regnvattnet är gjord och så har vi flyttat en fläder och rättat till lite runt huset. Vi kommer att lägga grus så småning om. Vi har röda sandsten nu och just nu är det varken funktionellt eller snyggt. Så meningen är att vi ska ta bort dem helt och lägga grus istället. Det kommer bli super, vi har många ideér. Det är dags att framsidan äntligen får sig en regäl makeover! Så lite planering krävs så fram med trädgårdsskisser och sparad inspiration. Sen får vi se om det sker i höst eller i vår. Har även en önskan om ny trapp till verandan.



Staketet kring trädgården är äntligen målat!
Systerson Viktor var här och målade. Tack för hjälpen!



Här är huset från sidan. Dock med yviga buskar och iklippt gräsmatta. Det stora fönstret är Max blivande rum. Busken nedanför är en väldoftande Jasmin (Schermin) som ska klippas ner helt för att få finare form. Framför den en gång till garaget som ska grusas. Den är ju nästan som synes igenväxt just nu.


Vi ♥


Max och Mille har fått en gungställning i sommar. Nu var det dags för lillfis att prova sin gunga.


Storfis

Högt ska det vara

Max gillar att gunga

Plommonträdet som Mille fått i födelsedagspresent tar sig bra. Mörkblålila plommon och jättegoda!


Inga kommentarer: