lördag 8 januari 2011

El grotesko..

..ja jag är stor som en valross.. iallafall känns det så. Börjar få vatten överallt, i ansiktet som ser ut som det aldrig haft kindben tidigare, och även i händer och i fötter. Ingen kläd att ta på som man både ser rätt så respektabel ut i samtidigt som den är skön. Det är ju hela 12 veckor kvar, ge eller ta några dagar, hur 17 ska jag stå ut?


Raskt till något roligare! Jag är överens med tapetdjungeln. Halelulja!! Trodde det aldrig skulle hända. Efter mycket slit och huvudbry så verkar vi vara överens. Vi är nära att sluta ett kontrakt och där ingår även en galen heltäckningsmatta. Jag ska titta på dem ( tapeter, wallstickers och mattor ) för att försäkra mig ordentligt i veckan som kommer för att sedan beställa! Det är ju helt underbart roligt!!


Smakprov kommer naturligtvis! .. snart..

Denna bedårande tapet blir det inte, men borde den inte sitta i syster As sovrum? Passar alldeles ypperligt i min mening?

Uscha vad sent idag, nu skyndar jag mig ner under täcket med min usla långkörare till bok. ( Carolina Gynning - Ego Woman, rekomenderas knappt )


5 kommentarer:

Anonym sa...

Den som väntar på nåt gott...:)

Stå ut!!
Kram maddur

A House With A View sa...

Hittade hit via Vårt lilla röda hus! Mysiga bilder du visar! Det är verkligen en djungel bland alla tapeter som finns, den du visar på bilden är fin tycker jag!

Ha en fin dag!

Kraaam aka

Lisa sa...

Välkommen! Ja det är jättesvårt. Man behöver känna och fundera länge. Just nu har jag tvärt ändrat mig och tänker nog "sno" systers sovrumstapet istället.

Tack maddur, jag väntar och väntar.

kram L

Systrarna Hjertén sa...

Hej,

hittade precis hit från mamsens blogg som jag ofta läser och kul att "träffa" fler i familjen!

Lycka till!
Mvh
Frida

Lisa sa...

Tack Frida! :)