torsdag 30 september 2010

Det rullar på

Vi har haft en kanonhelg och vecka men både mycket bus, fix och bygg. M jobbar på så kattvinden nu är isolerad och redo för gips. Igår kväll mätte vi ut väggar till badrum, vårat sovrum och Milles rum så nästa moment är att regla upp. Vi har konstaterat att vi får byta ut våra vackra stora innedörrar mot nya mindre. Sorgligt men det får gå om vi ska få plats.

Mille och jag har stuvat undan trädgårdsmöbler och leksaker inför vintern. Vi har plockat ljuvliga äpplen och planterat lökar, ståtlig Allium (kirgislök) och röda och oranga tulpaner. Håller tummarna för att katterna har utrotat sorkarna så de inte kniper lökarna i vinter. Rådjuren har börjat visa sig på tomten igen. De äter äpplen som ligger nedanför träden. Jättebra att de städar och de är så mysiga att se på.





En trött fis vilar sig framför Tingeling



Mille och jag bakade muffins och sys A, Ella och morfar kom på fika. Anna hade med sig en hel korg med Trattkantareller till oss. Så jag gjorde köttfärsbiffar, potatis, svampsås och frästa trattisar till middag. Smaksigt. Sys slängde även ett öga på vår planritning och kom med goda råd.




Nybakta frasmuffins och kladdmuffins


Trattisar, Tack sys

I kväll efter dagis och jobb är det dags för gymnastik igen. Sen ska vi packa den lilla väskan för att efter lunch i morgon åka till Lindesberg och mormor och Leif. Mille har längtat så. Mathias får stanna hemma och bygga. Han är så duktig och har så mycket energi. Du är dunderbar min kärlek!

Inga kommentarer: