onsdag 28 augusti 2013

Mycket har hänt

 
.. Morsning, längesedan. Gör ett litet försök på uppdatering. Det har hänt mycket nytt sedan sist. Jag har nytt jobb, blev uppsagd i mars men det var väl egentligen så här i efterhand det bästa som kunde hända. Jag mådde inte bra där. Så i sommar har jag jobbat på Dalarnas tidningars kundcenter och har verkligen trivs med kollegor och jobb. Nu ska jag prova mina vingar fortfarande inom DTs väggar men på Mitt Dalarna. Det ska bli jättespännande med nya utmaningar och jag är verkligen laddad! Har en ledig vecka nu mellan jobben så jag vilar mig och fixar med altanen.

 
Så killarna har haft semester utan mamman den här sommaren. Lite ledsamt att missa så mycket ledig tid med mina hannis men eftersom sommaren bjudit på så fint väder så har vi kunnat hitta på mycket roligt i alla fall! Så jag är nöjd med sommaren 2013 och det bästa är ju att den inte tagit slut ännu!
 

 
Liten tokig Max
 
 
Det största är väl i alla fall att Mille börjat skolan på riktigt! 1:an. Mitt lilla hjärta vart tar tiden vägen? Han är verkligen en snäll kille med mycket bus i kroppen.
 
 
Nu ska jag återgå till målandet av verandan. Vet inte vilket lager i ordningen av vit färg jag stryker men fint blir det. Är på sluttampen nu med väggar och tak. Så snart är det dags för golvet!
 
I helgen väntar kräftkalas med vänner.
 
Trevlig helg och på återseende!


Inga kommentarer: