tisdag 23 oktober 2012

Ojoj..

Det är himla längesedan jag skrev nåt nu.. Usch får ju skämmas. Jag bjuder på den här så länge! Kram

fredag 5 oktober 2012

yeah..

Härligt att börja helgen med en 5 kilometare! Heja mig! Sedan jag började jobba har det inte blivit så  många kilometer i spåret, jag har inte tid helt enkel och jag orkar inte heller på kvällarna. Men nu har vi börjat gå med stegräknare med tappa.se så nu taggar jag på igen. Sen skriver jag in mig på gymmet på måndag så nu ska jag väl äntligen få gå på mitt favouritpass BodyCombat igen! Vi får väl se hur många steg det blir i helgen!
 
Trevlig helg 
Lisa

tisdag 2 oktober 2012

Tand lös

Jo nu äntligen är en tand lös.. På riktigt!

måndag 1 oktober 2012

På bättringsvägen

Puh.. Vilken värdelös helg. Solen har skinit utanför fönstret och vi har segat i soffan och verkligen mått pyton! Hemma idag med för att verkligen friskna i. En liten höstprommenad med toktrollet fick det bli. Vi tittade på bilar, plockade blommor och hoppade i vattenpölar! Ljuvligt helt enkelt!!

 
 
Ett smakprov av stortrollets alster i skolan. Åh vad roligt det var att se va de gör om dagarna. Siffror, berättelser, aktiviteter och bokstäver. Fina små böcker med bilder i och underbara små krumelurer. Fröknarna är så himla bra. Rediga och rättvisa! Jag känner mig trygg.

 
Min familj, Mille själv är i skolan så han är ju inte med.. :)
 
 
Fina..
 
 
Jag kastade inte snöboll?? Sötnöt.. ♥
 
 
Nu supervila för i morgon går mina nya skor och jag till jobbet igen!

 
Kram så länge och snutta sött