lördag 3 november 2012

Massa mys i oktober

Jag vet, mycket dålig uppdatering den här månaden. Men vi har gjort mycket kul. Bland annat Show med Tobbe trollkarl och Mojje, där barnen fick lära sig några roliga trix. Mille gick på Halloweendisco förra helgen, utklädd till trollkarl, hans första disco, förväntansfull såklart. Vi har hälsat på på Polisstationen, sett var tjuvarna hamnar bakom lås och bom, suttit i polisbil, blinkat med blåljus och träffat riktiga poliser, tack snälla J för att du gjorde det möjligt!!

Vi har såklart skurit pumpa och helgen tillbringar vi hos mormor och Leif i Lindesberg. Eller hos Mimi som Max säger. Han pratar på som bara den nu och härmar allt han hör. Jättegulligt och väldigt kul. Massa mys i mörka oktober såklart. Lite snö fick vi också och det gillade Mille.

Dessvärre fick vi punktering precis innan vi åkte till mor idag. Men det är ju inte ovanligt att det händer nåt tokigt när jag och sys ska på tripp. Tror det är den fjärde punkteringen i ordningen. Tur att vi hade en annan bil att åka i så ner kom vi iallafall.

Nu ett barn i säng så lite mera mys väntar. Hoppas ni har en bra Halloween! Ta hand om varandra och ägna några tankar till era änglar!



En läskigare än förra året iallafall.. 



Mille trollkarl på disco



Hos mormor <3 p="p">



Mille polis



Tobbe trollkarl lär ut trix



2 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa oktober! <3 Love

Jessica J sa...

Det va bara roligt! Vilken härlig månad!!