lördag 26 november 2011

Snart kommer jag på hur man gör och då ni!!Max kan nu ställa sig upp på alla fyra. Han gungar lätt och snart går det nog framåt istället för bakåt. Han kan även resa sig upp till knästående om han lutar sig mot något. Han älskar att gå. Pratar dadada tititi. Sover bättre, välling på natten. Slutade amma för ca två veckor sedan, lite vemodigt allt. Och hurra, i natt sov han första hela natten!!

måndag 21 november 2011

Vimsigt!

Utan dator och minimalt med tid. Så det blir inte många inlägg. Men tiden lägger jag på barnen och fix här hemma. Sen är det många härliga vänner jag vill träffa och olika aktiviteter förstås. Så bloggen blir lidande. Skickar iallafall en livsgnista från mobilen idag.

Det är och blir lite vimsigt men kanske kan jag få till en liten bild på bygget också?! För nu har vi äntligen tagit upp bygget med Max rum. Som nog kommer och bli Milles nya rum.

Rummet har länge varit ett skal med diverse förvaring i över sommaren och hösten. Då vi istället latat oss men också fixat utomhus med trädgård, garage och hus. Nu har väggarna fått isolering och spån. En bärande timmerstock är borttagen och en vägg mot nya klädkammaren är byggd. Det ser bra ut och det verkar bli gott om plats i klädkammaren till och med!

Nu är det dags att förbereda lunchen.
Kram L

lördag 5 november 2011

7 månader stor

Vi firar det med ett bad i diskhon! Gissa om mamma fick torka!!

fredag 4 november 2011

Sjuklingar

God kväll!

Passar på att skriva lite innan läggdags. Har haft fredagsmys med Mille och verkligen ett lyckat sådant. Han är varit lite stickig och arg på sista tiden lillkillen. Mathias jobbar eftermiddag hela helgen, så tråkigt. Det är ju liksom helg även om man är mammaledig som jag. Så medans jag förberedde middagen, fajitas, som vi gemensamt bestämt. Kikade han film med legogubbar och hur de bygger lego på youtube. Han får liksom inte nog av Lego. Vi åt och efter det fredagsmys i soffan i väntan på Idol. Lillfis Max han somnade in 19,30 efter en flaska välling. Lägligt och helt perfekt. Jag och storfis fick sitta under täcket och mysa med favoriten ostbollar. Värdefull tid för mig då Mille hänger mycket med stora M nu och pytte M med mig.

Jo vi har varit sjuka. Det började med Mille som hostade sig genom nära 2 veckor. Samma med M och jag och M är inte frisk än. Nu lille pytte M som hostar, snorar och har haft första febern. Inte mindes jag att det var så svårt när bebisar var sjuka. Frusterande när han inte kan andas alls genom näsan, kan ju varken äta eller tutta eller använda nappen. Tack och lov verkar det lugnat ner sig, peppar peppar. Hellre jag än mina barn säger jag bara. Men självklar hoppas jag mest på kryare tider.

tisdag 1 november 2011

Halloweenmys o 35-årskalas

Max och Melwin hänger vid matbordet efter kalasmiddagen. Vi andra fick pizza och tårta. Himla söta 7 månaders kompisar!

Arbetet med framsidan fortsätter sakta. Dags för utebelysning nu när det börjar bli ordentlig vintermörker. Pumpan lyste iallafall jättefint och läskigt förstås!!